REAGIRAO I MOST

Splitski MOST o Puljkovom iznenađenju: “Građani su oni koji su stvarno iznenađeni, a ne Vi”

Nakon Puljkove, kako je najavio, presice pod nazivom “Dramatično stanje u Vodovodu i kanalizaciji koje je ostavio bivši direktor Šuta” reagirao je splitski MOST, odnosno njegov vijećnik Tihomir Galić. – prenosi Slobodna Dalmacija.

Što reći na iznenađenje gradonačelnika Ivice Puljka na spoznaju kako je gradsko poduzeće u minusu? Bez ikakve želje da se, ne daj Bože, pravda bivši direktor – gospodin Tomislav Šuta, isti onaj direktor za koga smo već više puta ukazali kako za cijelog svog mandata, cca 5-6 godina, nije niti lopatu zakopao na području grada Splita, a o političkim pogodavanjima i održavanju na životu dva odjela za EU fondove ne želimo niti govoriti.

Naime, to su osobe koje ste Vi, osobno, postavili u Nadzorni odbor poduzeća “Vodovod i kanalizacija Split”. A nama, svim stanovnicima grada Splita predstavili ste ih kao “najbolje od najboljih”.

Iskreno, nije nam jasno kako ste Vi iznenađeni kada u Nadzornom odboru imate šest najboljih osoba. Pa zar Vas oni nisu na vrijeme upozorili na loš rad i kako Vam nisu najavili loše poslovanje? – pita se Galić.

Je li moguće da je minus nastao u zadnjih mjesec, ili deset dana odnosno u razdoblju od zadnje sjednice Nadzornog odbora do danas, te Vas slijedom istoga članovi Nadzornog odbora nisu mogli upozoriti i pripremiti na to, a sve kako ne bi bili toliko “iznenađeni”.

Gospodine “iznenađeni” Gradonačelniče, jedini koji bi na današnji dan trebali biti, ne iznanađeni, nego uvjereni u sve Vaše katastrofalne poteze i odluke su građanke i građani grada Splita, isti oni koji su povjerovali u Vaše predizborne bajke o radu, napretku, drugačijem, boljem, … a sve to se nažalost i previše zorno vidi na današnji dan – stoji u priopćenju MOST-a Split.

POSLJEDNJE DODANO: