VIKEND U TROGIRU

Sjajni glazbeni spektakl: Indira raspametila tisuće obožavatelja

Trogir nije poznavao trenutke odmora od početka ovog najposjećenijeg zimskog događanja na obali. Noćas je bilo posebno nezaboravno jer se na glavnu pozornicu popela nevjerojatna zabavljačica Indira Forza, koja je svojom energijom podigla publiku na noge.

Tijekom impresivna dva sata glazbenog spektakla, nekoliko tisuća obožavatelja bilo je zarazilo vatrenom energijom Indire Forze. Njezini najveći dance hitovi nizali su se jedan za drugim, dok su generacije uživale u turbo ritmu, dijeleći pozitivne vibracije koje su obilježile drugu adventsku subotu u Trogiru.

Nakon nezaboravnog koncerta Maje Šuput, koja je otvorila ovogodišnju Zimsku Adventuru 2023., blagdanska euforija u Trogiru nastavila se kroz niz hitova i raznolik program proteklog tjedna. Trgovi Trogira postali su epicentar glazbenih, dječjih i zabavnih događanja, a adventske kućice nisu mirovale od jutarnjih kava do večernjih tuluma, postavši središtem društvenog života.

Fantastični vokali članova klape Cambi u petak su stvorili sjajnu uvertiru za fantastičan vikend, oduševivši stotine obožavatelja na glavnom gradskom trgu. Njihova svježina i originalnost glazbenog stila savršeno su se uklopili u šarmantni i svjetlucavi ambijent gradske jezgre Trogira, stvarajući nevjerojatan spoj.

Koncerti koji slijede sljedeći tjedan potvrđuju Trogir kao žarište glazbenih hitova. U utorak (12.12.) Infinity bend priređuje veliki party s raznolikim repertoarom, dok u srijedu (13.12.) nastupa Marko Kutlić predvodnik nove glazbene scene.

Vrhunac vikenda predstavljaju koncerti u petak (15.12.) legendarnog rockera Jure Stublića te u subotu (16.12.) Giuliana s bendom Diktatori. Osim glazbenih doživljaja,Trogir prvi put organizira Adventura Trail utrku (5km i 11km) u nedjelju, 17.12.2023., okupljajući brojne sportske entuzijaste.

Za najmlađe su također pripremljeni posebni programi. Sveti Nikola ih je obradovao u srijedu slatkišima, dok je predstava Božićna čarolija u subotu probudila pravi blagdanski duh kod trogirskih mališana.

POSLJEDNJE DODANO: