IZRAZILA JE ZAHVALNOST

Severina nakon sudske odluke: Poruka o ljubavi, podršci i kampanji za ravnopravnost

Nakon što je sud je donio novu odluku kojom će Severina i bivši partner dijeliti skrbništvo nad 12-godišnjim sinom, pjevačica se zahvalila svim obožavateljima i kolegama na nevjerojatnoj podršci.

U najnovijoj objavi, Severina je istaknula važnost ljubavi i podrške te se osvrnula na svoje iskustvo tuge i nepravde. Najavila je i svoju kampanju posvećenu osobama koje su teško prihvaćene u društvu, ističući potrebu za jednakosti i poštovanjem različitosti.

– Naučio me život da se ljubav ljubavlju vraća. Tako je bilo i proteklih četiri tjedna (od presude do presude). Stoga, zahvaljujem svima na nevjerojatnih 28 dana ljubavi i podrške kojom ste me obasipali. Nahranili ste me snagom koju sam usmjerila na sina. Ali i na pomoć drugima. Drugačijima. Svatko tko je osjetio tugu, zna kako izgleda život s tugom. Nažalost, spadam u takve i zato vas sve razumijem. Jedina pomoć koju možemo dati jedni drugima jest podrška! Svakom čovjeku kojem je nanijeta nepravda, na kojeg gledaju drugačije, koji nema zaštitu. Javna, sad i odmah. Da bi bili dobro društvo, dobra država – svi građani moraju biti ravnopravni, jednaki pred zakonom, ali prije svega jednaki u srcima.

Sutra izlazi kampanja na koju sam izuzetno ponosna i koju sam snimala prije dva tjedna, kad mi je baš bilo teško. Ali znala sam da moram. Riječ je o kampanji posvećenoj osobama na koje se ne gleda kao na ‘normalne’, na ‘bolesnike u društvu’, koji su teško prihvaćeni i od svoje okoline, a isti su kao i mi. A jedini ‘bolesnici našeg društva’ su oni koji ‘drugačije’ javno prokazuju, koji bi im oduzimali prava, jednakost…

Instagram will load in the frontend.

POSLJEDNJE DODANO: