EKONOMSKA I UPRAVNA ŠKOLA SPLIT

Rasti održivo i čuvaj naš Jadran: Međužupanijskog sajma vježbeničkih tvrtki

Ekonomska i upravna škola Split organizator je Međužupanijskog sajma vježbeničkih tvrtki pod temom „Rasti održivo i čuvaj naš Jadran“ koji će se održati 12. travnja 2024. godine (petak) s početkom u 11 sati.

– Sretni smo i ponosni što upravo mi ove godine organiziramo Međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki naglašavajući tako i ovom prilikom važnost održivog poslovanja kao poslovnog pristupa  koji omogućuje stvaranje dugoročnih vrijednosti u poslovanju. Svjesni važnosti promicanja zanimanja u sektoru Ekonomija i trgovina, ovim sajamskim događajem također još jednom želimo istaknuti značaj razvoja poduzetničkih kompetencija učenika kroz poslovanje vježbeničkih tvrtki, napisali su iz Škole.

Za vrijeme trajanja Sajma natjecateljski će timovi u izložbenom prostoru prezentirati proizvode/usluge svoje vježbeničke tvrtke nastojeći privući pozornost posjetitelja i potencijalnih kupaca atraktivnim promotivnim materijalom i svojim prezentacijskim vještinama.

Screenshot

Škola će u sklopu provedbe Sajma organizirati i tematsku dražbu. Predmet dražbe bit će autohtoni proizvod kraja svake škole natjecatelja, a povezan je s temom „Rasti održivo i čuvaj naš Jadran!“ Nakon provedene dražbe, predmeti će se razmijeniti među natjecateljskim timovima.
Tijekom Sajma škola će organizirati i izložbu pod nazivom „Rasti održivo i čuvaj naš Jadran!“ tako da će na izložbenim pluto panoima natjecateljski timovi izložiti izrađene plakate na spomenutu temu!

POSLJEDNJE DODANO: