DOGAĐAJI PROTEKLOG DANA

Računalna prijevara i prometna nesreća obilježili protekli dan u Kninu

Proteklog dana, na području Knina, zabilježena su dva značajna događaja – računalna prijevara i teška prometna nesreća.

  1. Računalna prijevara: U razdoblju od 4. do 7. prosinca, nepoznati počinitelj izvršio je računalnu prijevaru nad 65-godišnjakinjom s kninskog područja. Otuđena suma iznosila je nekoliko stotina eura s njezinog bankovnog računa. Policija putem priopćenja PU Šibensko-kninske izvijestila je da će protiv nepoznatog počinitelja biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Trenutno su u tijeku izvidi kako bi se otkrio počinitelj i pronašli otuđeni predmeti.
  2. Prometna nesreća: Istoga dana oko 18:30 sati nedaleko Knina dogodila se teška prometna nesreća. Vozač (47), upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka nije prilagodio brzinu ulaskom u zavoj izgubivši nadzor nad vozilom. Automobil je prešao na suprotnu prometnu traku, izletio van kolnika te se prevrnuo u kanalu uz rub kolnika.

Vozaču je nakon nesreće izmjerena koncentracija alkohola od visokih 2,16 g/kg u organizmu. Policija je priopćila da će vozač zbog niza prekršaja biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, gdje će mu biti podnesen Optužni prijedlog.

POSLJEDNJE DODANO: