SVIJETLA BRITANSKE SCENE

Hrvatski glumac dobio još jednu inozemnu ulogu: Zoran Pribičević bilježi uspjeh za uspjehom!

Hrvatski glumac Zoran Pribičević postiže još jedan veliki uspjeh u svojoj inozemnoj karijeri, dok osvaja srca gledatelja britanske serije “The Good Ship Murder”. Zoran čiji se talent sve više cijeni među inozemnim producentima, dobio je značajnu epizodnu ulogu u sedmoj epizodi ovog detektivsko-kriminalističkog ostvarenja koje već osvaja Veliku Britaniju.

Seriju produciranu od strane Clapperboard Production za britanski Channel 5, karakterizira radnja smještena na velikom britanskom cruiseru koji krstari Mediteranom. U ovoj uzbudljivoj seriji, Zoran utjelovljuje lik Vlada Kozlova, ruskog akrobata na koturaljkama čime je još jednom pokazao svoju svestranost i talent.

Zoran dijeli svoje oduševljenje iskustvom sa snimanja, ističući da je tjedan dana proveo na Malti blizu Vallette te još tjedan dana na ogromnom cruiseru putujući iz Southamptona preko Lisabona, Madeire do Barcelone. Opisuje to kao nevjerojatno iskustvo, ističući da je brod cijeli jedan grad za sebe s posadom od oko 1800 ljudi i mogućnošću primiti čak 6000 putnika. Naglašava profesionalnost, srdačnost i susretljivost ekipe, te kako su ga tretirali kao pravu zvijezdu, brinući se za njegovo udobnost na setu.

Zoran već nekoliko godina surađuje s agentom u Londonu koji mu uspješno pronalazi prestižne uloge. Njegova dosadašnja iskustva u radu s produkcijama poput Left Bank Production i Constantin Television GmbH dodatno su pridonijela njegovom ugledu na inozemnoj glumačkoj sceni.

U izjavi za medije, Pribičević je podijelio svoje dojmove:

Na snimanju je bilo zaista sjajno. Nevjerojatno iskustvo. Ekipa je bila jako profesionalna, srdačna i susretljiva, tretiraju te baš kao pravu zvijezdu i jako se brinu za glumce.

Zoran Pribičević nastavlja graditi svoju inozemnu karijeru, dok publika s nestrpljenjem iščekuje njegov sljedeći veliki poduhvat na malim ekranima.

POSLJEDNJE DODANO: