Junaci “Večernje škole” stižu u Šibenik!

Profesor Maksimilijan Jure Kučina (Željko Pervan) i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) u Šibenik donose salve smijeha i dosjetki, a u gotovo dvosatnom showu u izvedbi originalne postave Večernje škole, publika će zasigurno i zaplakati od smijeha! 

Što možemo obećati onima koji će doći pogledati našu  ‘Posljednju večernju’? – obećavam da ćemo i mi doći… – u svom je stilu naš najpopularniji komičar i kroničar hrvatske zbilje poručio publici ususret dolasku u Šibenik.

Vijest da su se junaci Večernje škole ponovno okupili nakon gotovo 15 godina zaista je odjeknula među brojnim fanovima ovog dugovječnog humorističnog serijala.  A o tome kako su nakon velike pauze došli na ideju da se ponovno okupe, Pervan progovara otvoreno:

Nismo mi došli na ideju, tko dođe na ideju, taj propadne, nego je bio pritisak na nas sve ove godine – stalno su nas pitali – ej kad’ ćete opet?

A da nisu pogriješili potvrđuje srčana publika koja puni sportske dvorane od samog početka turneje i junake Večernje škole dočekuje uz stajaće ovacije. 

Šibenik je nova dalmatinska destinacija vesele ekipe Večernje škole, a ako je suditi po nedavno rasprodanim dvoranama i oduševljenoj publici u Splitu i Zadru, Dalmatinci obožavaju Večernju školu! 

Duhovit se ne može postati, ali se ne može ni prestati biti duhovit! – tvrdi Željko Pervan, a on je, bez pretjerivanja, zajedno sa svojim učenicima u ovoj „Posljednjoj Večernjoj“ možda i duhovitiji nego ikada do sada! 

Ulaznice za predstavu „Posljednja Večernja“ u Šibeniku mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Online u sustavu Eventim,
Na prodajnim mjestima Eventima u Šibeniku:
Petrol BP ŠIBENIK Put Bioca
Put svete Mare bb,
Petrol BP Šibenik Kava
Ulica 113. Šibenske Brigade HV-a,
TISAK MEDIA Šibenik Dalmare
Velimira Škorpika 23,
VINOPLOD DISKONT ŠIBENIK
Velimira Škorpika 2,
Exclusive Change- mjenjačnica, ŠI Dalmare
Velimira Škorpika 23,
Exclusive Change ŠI Kaufland
Vukovarska ulica 10.

POSLJEDNJE DODANO: