Vjeruj i djeluj “Za dječje korake”: Humanitarna akcija za dječje ortopedsko pomagalo

Sa uigranom i moćnom ekipom po pitanju humanitarnog rada i pomoći potrebitome Udruga osoba i djece s invaliditetom Vjeruj i Djeluj s konobom Rudine, MK Vuk Samotnjak, grupom Boemi, auto-moto expertom Antom Aldukom te vrhunskim kuharima Chefs Club Croatia, organizira donatorsku akciju “Za dječje korake” gdje namjeravaju skupiti kroz donacije ostatak iznosa od 9.000 eura za nabavku ortopedskog pomagala INNOWALK MEDIUM za terapije stajanja i hodanja kod dječice do 160 cm visine.

Vjerujte i Djelujte “Za dječje korake” u konobi Rudine, 12.04.2023, srijeda od popodnevnih sati pa do u noć.
Cijena INNOWALK MEDIUM je 26.827,53 eura. Do sada su imali uspjeha u svim donatorskim akcijama, te su prikupili sredstva za nabavku INNOWALK SMALL za dječicu do 135 cm visine.

Sredstva im nisu potrebna samo za nabavku ortopedskih pomagala, nego su im potrebna i za sam rad i održavanje Udruge, tako da svaki uplaćen eurić je i više nego dobrodošao.

Transparentnim radom same Udruge stekli smo prepoznatljivost i povjerenje građana koje nam je jako bitno zbog samog rada u budućnosti. Još jednom hvala svima na donacijama, a mi se iskreno nadamo i vjerujemo da ćemo doći do cilja i ovoga puta. Uplatom donacije pomažete potrebite kojima je pomoć itekako i potrebna. Uz oktanski cirkus koji pripremaju ekipa bajkera iz MK Vuk Samotnjak sa auto-moto expertom Ante Alduk, za zabavu i iznenađenje večeri tu su i popularna Grupa Boeami, Jole, Johnny Gitara, Mirko Bura, a naši moćni kuhari Chef’s Club Croatia je zadužen za spremanje toča od divljači, veprovine i srnetine sa prilogom.

Udruga Vjeruj i Djeluj organizira i bogatu tombolu koja će se održati isti dan u konobi. Hvala svima na humanosti i suradnji jer jedino zajedno možemo doći do cilja. Da nam bude lakše skupit se u Konoba Rudine rezervaciju stola možete dogovoriti na broj mobitela 095 537 8334 Andrija. – poručuju organizatori akcije.

Donirati možete na račun Udruge:
IBAN: HR66 2340 0091 1110 4732 3
Privredna banka Zagreb
Opis plaćanja: donacija za dječje korake
Model: HR00
Poziv na broj: datum uplate,
npr. 03042023

POSLJEDNJE DODANO: