SVEČANO OTVORENJE

Putovanje s ciljem: Kako su dva biciklista obnovila dječje igralište u Maestralu

Povodom završetka obnove dječjeg igrališta u sjedištu Maestrala, najavljuje se svečano otvorenje koje će se održati 19. lipnja u 11 sati.

Feštu će obogatiti nastup popularnog benda Grše te brojni gosti iznenađenja, što će svakako učiniti otvorenje nezaboravnim događajem za sve prisutne..

Kako je sve počelo?

Prošlo ljeto dva rekreativna biciklista, Hrvati iz dijaspore, Miljenko Mrkonjić i Drago Jukić pokrenuli akciju Put za igru. Na svojim biciklima su u 17 dana prevezli put od Frankfurta do Santiaga de Compostele, preko 2300 km sa samo jednim ciljem – prikupljanje sredstava za renovaciju igrališta za djecu koja žive u Centru za pružanje usluga u zajednici Maestral.

Mladići su željeli potaknuti javnost za pomaganje djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, kako u Hrvatskoj tako i u dijaspori, i uistinu su ostvarili svoj cilj prikupivši više od 20 tisuća eura preko A1 platforme Čini pravu stvar.

Da bi potpuno završili projekt uključila se i Zentiva d.o.o. i donirala preostala potrebna sredstva. Djeca sada imaju predivnu, zabavnu i sigurnu oazu za igru.

Veliko hvala svima koji su se uključili donacijom i promocijom! – poručili su organizatori.

POSLJEDNJE DODANO: