ORGANIZIRAN JE BESPLATAN PRIJEVOZ

Prvi maj u Splitu uz grah na Marjanu, dječji program i note Mjesnog odbora

U sklopu ovogodišnje Sudamje sutra će se na Pjaci u 20 sati održati koncert Nene Munitića i Mladena Baučića Baucha, a iz Banovine su objavili i kakav program očekuje Splićane za Praznik rada. 

– Počinjemo u 10.30 promenadnim koncertom Gradske glazbe Stjepan Radić koji kreće od Rive do Trga Gaje Bulata, s nastavkom programa na Marjanu uz prvosvibanjski grah, dječji program i koncert grupe Mjesni odbor. Besplatni prijevoz organiziran je od 8.00 do 16.20 svakih 20 minuta između Prime Grad i Park šume Marjan, zahvaljujući suradnji Grada Splita i Prometa d.o.o. Split – objavili su iz Grada.

Na Pjaci tu večer nastupaju Acoustic Touch, a proslava zaštitnika Splita nastavlja se 2. svibnja promocijom monografije JK Labud u 11 sati u foyeru HNK.

Istog dana posjetitelji mogu uživati u jazz koncertu Primin Huber Swiss Folk u 18 sati na Pjaci, te otvaranju izložbe Raffaelle Zenoni u 20 sati u Staroj gradskoj vijećnici. 

U Gradskoj knjižnici na Trsteniku 2. svibnja u 18 sati otvara se Odjel za djecu i mlade, a u 19 sati izložba ‘Sv. Duje lipa ti je fjera’ u Dalmatini. Fešta sv. Križa počinje 2. svibnja u 20 sati na Uvodića širini. 

POSLJEDNJE DODANO: