VESELA VOŽNJA

Prvi dječji radio – bravo! KIDS, sada dostupan u cijeloj Hrvatskoj!

U manje od godinu dana od svog osnutka, omiljeni prvi dječji radio – bravo! KIDS, postao je dostupan diljem Hrvatske zahvaljujući naprednoj DAB+ tehnologiji. Ova vijest razveselila je ne samo najmlađe slušatelje već i njihove roditelje, koji su bili zahvalni što imaju kvalitetan i prilagođen radio program za svoju djecu. Mlada mama Franka Batelić izrazila je svoje zadovoljstvo ovim novim razvojem, ističući koliko će to olakšati svakodnevne vožnje nakon vrtića:

Sretna sam što i djeca napokon imaju svoj radio. Znam da ću nakon vrtića upaliti radio u autu za mirniji put do kuće, tako da se baš veselim.

Novost koja je posebno obradovala roditelje i djecu je ta da će vikendom osim redovitih emisija bravo! tete, priče čitati i poznate osobe iz javnog života. Prva koja će imati tu čast bit će upravo Franka Batelić.

Svaku večer bez iznimke čitamo priče za laku noć, po odabiru mog sina. Jako sam ponosna što baš ja mogu čitati kao prva javna osoba pričice za laku noć djeci cijele Hrvatske – sretno je otkrila Franka.

bravo! KIDS podržava roditelje i odgojitelje u educiranju i motiviranju djece pri stvaranju dobrih i zdravih navika, kao što su održavanje higijene, pranje zubića, umivanje ili odlazak u krevet. Vikendom, uz predstavnike Brzzzog i Pjegice, djeca imaju priliku učiti engleski i ponavljati gradivo koje su naučili u vrtiću, što je dodatni korak u njihovom obrazovanju.

Ova vijest je obradovala mnoge, a mala Zita je izrazila svoje oduševljenje, istaknuvši svoje omiljene pjesmice i emisije.

Ne volim baš puno ići u vrtić, volim slušati dječje pjesmice, najdraža mi je Kad si sretan – poručila je malena Zita.

Bravo! KIDS je postao neizostavan dio svakodnevnog života mnogih obitelji diljem Hrvatske, pružajući im kvalitetan i edukativan sadržaj za najmlađe slušatelje.

POSLJEDNJE DODANO: