VAŽNA NAPOMENA

Privremene izmjene voznih redova zbog nedostatka osoblja

Promet Split objavio je obavijest na službenoj stranici koja ističe privremeno odstupanje od uobičajenog voznog reda. Ovo odstupanje rezultat je značajnog povećanja broja odsutnosti voznog osoblja, što je navelo prometnu tvrtku na nužnost dodatnog prilagođavanja voznog rasporeda kako bi se osigurala minimalna operativnost.

S obzirom na navedene okolnosti, nekoliko polazaka na određenim linijama bit će izuzeto iz redovnog voznog rasporeda. Na primjer, linija broj 7 koja povezuje Žnjan i Zapadnu obalu neće imati polaske u 12:15 i 14:30 sati iz Žnjana te u 13:05 i 15:30 sati iz Zapadne obale.

Isto tako, linija broj 10 koja obuhvaća Japirko i trajektnu luku, imat će promjene u vremenu polazaka, s održavanjem vožnji samo u 13:25 i 14:55 sati.

Slične prilagodbe zabilježene su i na drugim linijama, poput broja 11 (Ravne njive – Spinut), broja 16 (Ninčevići – HNK – Ninčevići), broja 30 (Split – Mutogras), te broja 38 (Split – K. Stari), gdje su određeni polasci ili potpuno ukinuti ili su im promijenjena vremena održavanja.

Ove privremene izmjene odražavaju nastojanje prijevoznika da se prilagode trenutačnim uvjetima uzrokovanim povećanim odsustvom voznog osoblja, te se putnicima preporučuje da prate ažurirane informacije o voznim redovima kako bi se izbjegle neugodnosti i osigurala što bolja organizacija putovanja.

POSLJEDNJE DODANO: