NOĆNI SUKOB ISPOD MOSTA

Prijavljen 25-godišnji državljanin Srbije zbog oružane prijetnje dvjema ženama i jednoj maloljetnoj osobi nakon čega je oteo automobil

Zagrebačka policija je podnijela prijavu protiv 25-godišnjeg državljanina Srbije zbog incidenta koji se dogodio u nedjelju navečer u Novakima Ščitarjevskim. Prema izvješću policije, osumnjičeni je, uz pomoć još dvojice zasad nepoznatih počinitelja, zaprijetio pištoljem dvjema ženama i jednoj maloljetnoj osobi ispod mosta, nakon čega su im oteli automobil.

Policija sumnja da je 25-godišnjak, u cilju prisvajanja tuđe imovine, blokirao put Fordu Focusu belomanastirskih oznaka, u kojem su se nalazile 30-godišnjakinja, 29-godišnjakinja i maloljetna osoba.

Prema policijskom izvješću, osumnjičeni je zatim prišao oštećenim osobama i prijetio im vatrenim oružjem, iz kojeg je ispalio dva hica u zrak.

Oštećene osobe su se tada udaljile s mjesta događaja, dok je 25-godišnjak pobjegao s ukradenim Fordom Focusom, koji je kasnije pronađen u Rakarju.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 25-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podneseno Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

POSLJEDNJE DODANO: