U SOLINU

Predstavljena lista MOST-a i koalicijskih partnera za IX. izbornu jedinicu, Bulj: ”Mi smo uvijek bili na vašoj strani, na strani naroda!”

U Solinu, koji se po prvi puta našao u IX. izbornoj jedinici ove godine, predstavljena je lista MOST-a i koalicijskih partnera Hrvatski suverenisti te Nezavisna lista mladih.

Na početku se obratio nositelj liste i aktualni gradonačelnik Sinja Miro Bulj.

– Mi smo uvijek bili na vašoj strani, na strani naroda. Tako da smo u najtežim trenucima poslije četiri godine koje su bile turbulentne, posebno za vrijeme COVID-a, kada se vršila najveća pljačka i oduzimila sloboda kretanja, bili protiv svega toga. Prikupljali smo i potpise za referendum, prikupili smo ih dovoljno, ali nikada ga nisu dozvolili. Uveli su nam euro u najtežem trenutku i sada imamo inflaciju. Jedino što su Plenković i HDZ napravili je to da su napunili svoju kesu, a sada je 100 eura isto kao i 100 kuna nekada, oštro je komentirao Bulj.

Ovi ljudi koji su sa mnom na listi prepoznati su u svojim sredinama, a mi smo uvijek bili na vašoj strani i ostajemo na vašoj strani, zaključio je Bulj. 

Potom su se predstavili svi kandidati, a na 14. mjesto liste upisao se Petar Maretić, predsjednik Nezavisne liste mladih i načelnik općine Dicmo koji se obratio s nekoliko riječi:

– Promjene su moguće, a to smo dokazali na izborima 2021. godine kada nam je pobjeda izmakla za vrlo malo. Odlučio sam ostati u Hrvatskoj i boriti se za svoje mjesto i županiju. Fokus nam je briga za mlade jer da im je dobro ne bi otišli vani. Zato želim pozvati mlade da izađu na izbore i glasaju za promjene jer smo ostali ovdje kako bi se borili, kazao je Maretić.

Lista MOST, Hrvatski suverenisti, Hrvatska konzervativna stranka i Nezavisna lista mladih

1. Miro Bulj

2. Ivan Matić

3. Ivica Ledenko

4. Milija Baldić – Lukšić

5. Ivan Andabak

6. Željana Popić

7. Mihovil Klarić

8. Marina Paškalin

9. Klara Bušić

10. Marijan Jurić

11. Ivana Ševo

12. Biserka Grgin

13. Ivan Šuštić

14. Petar Maretić

POSLJEDNJE DODANO: