UZNEMIRUJUĆI VIDEO SA SIROBUJE!

Pratio ih je, nekoliko puta im udario u vozilo: “Vozi, samo biži, ubit će nas!”

Na splitskoj su Sirobuji za tri mlađe osobe večernji sati prije koju večer bili poput sudjelovanja u kakvom filmu strave! Scene snimane iz automobila su zapravo nadrealne – s jedne strane osoba koja je bila nasilna, a s druge dvije muške i jedna ženska osoba koje su bježali pred čovjekom koji ih je nekoliko puta udario svojim vozilom.

Sve je krenulo kada je muškarac pošto poto želio razgovarati s njima u zaključanom vozilu, gestikulirao je da otvore prozore i vrata, a kada su to odbili, uskočio je u auto i udario u lijevi prednji kraj vozila s troje putnika.

I nastavilo se. Izašao je iz vozila, ponovno želio da izađu pa su pobjegli, za pomoć tražili policiju, a onda doživjeli i dodatni stres kada su postali svjesni da ih osoba prati i dalje sve do trenutka kada ih je opet udario vozilom.

– Vozi, samo biži, ubit će nas! – vrištala je potresena djevojka.

Video se u kratkom vremenu proširio društvenim mrežama, a koliko je stresan dovoljno valjda govori činjenica da ga je Meta, kao društvena mreža, izbrisala nekoliko puta.

Scene koje vam donosimo u nastavku, dakle, mogu biti stresne pa vas upozoravamo na posljedice.

Kako doznajemo, policija je pronašla muškarca, prijavila ga za tri kaznena djela i odvela u bolnicu jer je bio u rastrojenom stanju.

POSLJEDNJE DODANO: