STRUČNA PODRŠKA

PlanStart nudi besplatne poslovne planove za male poduzetnike

Županijska komora Split i Sveučilišni odjel za stručne studije Sveučilišta u Splitu nastavljaju s provođenjem projekta PlanStart, pružajući priliku malim poduzetnicima za besplatno dobivanje poslovnog plana. Projekt povezuje poduzetnike iz Splitsko-dalmatinske županije s studentima Sveučilišnog odjela, koji će izrađivati poslovne planove za odabrane tvrtke putem javnog poziva.

Osmi put za redom, HGK u Splitu i Sveučilišni odjel za stručne studije zajednički provode ovaj projekt koji je već iznjedrio brojne kvalitetne rezultate za poduzetnike i studente. Projekt nudi poduzetnicima važan alat za apliciranje za kredite, nacionalna sredstva te EU fondove, dok studentima omogućuje primjenu stečenih znanja u praksi i stjecanje dragocjenog iskustva.

Predsjednik HGK – Županijske komore Split, Joze Tomaš, poziva poduzetnike koji udovoljavaju uvjetima da se prijave za sudjelovanje u projektu. Ističe kako je ovo prilika za poduzetnike da dobiju poslovni plan te istovremeno pruže priliku studentima da se pripreme za tržište rada već tijekom studiranja.

Ovo je osmi put da HGK u Splitu i Sveučilišni odjel za stručne studije provode projekt PlanStart, koji je do sada iznjedrio brojne kvalitetne projektne rezultate i pokazao se korisnim i za poduzetnike i za studente. Ovim putem pozivam poduzetnike koji udovoljavaju uvjetima da sudjeluju u projektu, iskoriste mogućnost za dobivanje poslovnog plana i ujedno daju priliku našim studentima da se okušaju u realnom sektoru i pokažu naučeno. Ovaj projekt je pravi primjer kako se studenti mogu već za vrijeme studiranja aktivno pripremati za tržište rada, a sami poduzetnici, uz poslovni plan, dobivaju i priliku za suradnju i upoznavanje s potencijalnim budućim zaposlenicima – poručio je Tomaš.

Projekt omogućava sudjelovanje 12 tvrtki, a prijave se primaju do utorka, 20. veljače 2024., do 16 sati ili do popunjavanja maksimalnog broja tvrtki sudionica.

Javni poziv s uvjetima za prijavitelje i obrascem prijave nalazi se OVDJE.

POSLJEDNJE DODANO: