Matić: Nema opuštanja u Županijskom kupu, moramo ga osvojiti

Nogometni kup županije Splitsko – dalmatinske ulazi u samu završnicu. Na rasporedu je četvrtfinale natjecanja u kojem Split sutra od 18 sati u Parku mladeži dočekuje Primorac 1929. Uz izlazak u Europu, jedan od glavnih ciljeva “crvenih” je i osvajanje Županijskog kupa, što im prošle godine nije pošlo za rukom. Baš zbog toga trener Ivan Matić nam je kazao kako ovaj put neće dopustiti nikakvo opuštanje. 

– Nema opuštanja, idemo svaku utakmicu maksimalno ozbiljno, želimo pobijediti sve do kraja, potvrditi svoje rejting u županiji i izboriti nastup u Hrvatskom kupu sljedeće sezone – kazao nam je Matić.
 
Splitovce očekuju i prvenstvene obveze, sljedećeg vikenda igraju u Koprivnici sa Slaven Belupom, pa Matić zasigurno neće koristiti svoju udarnu momčad protiv ekipe iz Stobreča. 

– Dat ćemo priliku nekim igračima koji nisu imali veliku minutažu u prvenstvenim utakmicama. Sastav se nazire, ali svejedno neću govoriti o imenima. 

U završnici ovog natjecanja nisu ostali klubovi protiv kojih će se biti lako boriti. Tu su još Dugopolje, Solin, Imotski…
– Bit će zanimljivo do kraja, nijednog od tih protivnika ne smijem shvaćati olako, sve su to klubovi iz vrha druge i treće lige. Evo i taj Primorac ima igrače iz Hajdukovog kadra. Nisam ih imao prilike gledati ove sezone, ali pratim njihove rezultate kroz novine. Sigurno je da će i oni tražiti svoju priliku – za kraj se trener Splita osvrnuo na momčad Darka Dražića

POSLJEDNJE DODANO: