1,2 PROMILA U KRVI

Pijani, mladi policajac izazvao masovni sudar u kojem su stradala tri auta i autobus

Mladi policajac izazvao je u subotu sudar u Kaštel-Štafiliću u kojem su sudjelovala tri osobna vozila i autobus te su ozlijeđene tri osobe, a zabilježena je i materijalna šteta.

Podsjetimo se, nesreća se dogodila prošlog vikenda 22. lipnja na Cesti dr. Franje Tuđmana oko 12 sati kada je 22-godišnji vozač, policajac koji se nalazio izvan službe, pod utjecajem alkohola svojom Škodom naletio na zaustavljeni Peugeot, koji je udario u autobus, a zatim se Škoda odbila i prešla na suprotnu stranu kolnika, odakle je naišao Golf te je uslijedio sudar tih dvaju vozila.

Dvije putnice iz osobnog vozila Peugeot i vozač osobnog vozila Golf zadobili su lakše tjelesne ozljede, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Policajcu je izmjerena koncentracija od 1,2 promila alkohola u krvi te je protiv njega podnesen Optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, a slijedi mu i podnošenje prijedloga za pokretanje disciplinskog postupka zbog teže povrede radne dužnosti.

POSLJEDNJE DODANO: