EKSKLUZIVNI OPORAVAK

Petar Grašo imao najslađu nezgodu s naočalama, pronašao idealno rješenje u Optici Anda

Uz policu Kasko osiguranja Optike Anda, zamjena vaših naočala nakon oštećenja je jednostavna i brza.

Bilo da se radi o dioptrijskim ili sunčanim, mnogima od nas naočale predstavljaju savršen modni dodatak, a nekima, poput primjerice Petra Graše, one predstavljaju i zaštitni znak. Ipak, svakome se dogodilo da smo svoje omiljene naočale razbili, potrgali ili pretjerano proširili. 

U najnovijoj kampanji Optike Anda Petar Grašo imao je najslađu nezgodu sa svojim naočalama – tražeći dudu za svoju kćerku, Grašo je sjeo na naočale i oštetio ih. Mnogi od nas prepoznat će se u toj situaciji, ali budite bez bez brige jer u slučaju da se šteta dogodi i imate Kasko osiguranje dobivate iste takve naočale u tren oka!

Ova usluga omogućuje osiguranje naočala i naočalnih leća, s mogućnošću zamjene za potpuno nove u slučaju oštećenja ili uništenja, uz jedno korištenje u roku od 12 mjeseci. Polica Kasko osiguranja se plaća prilikom kupnje naočala, a pokriva uništenje ili mehaničko oštećenje.

A person holding up his glasses

Description automatically generated

Evo zašto Petar Grašo bira Kasko osiguranje

Jedan od prvih koji se uvjerio u sigurnost, jednostavnost i isplativost Anda Kasko osiguranja je ambasador brenda Petar Grašo koji je svoju nezgodu s naočalama odmah riješio u najbližoj poslovnici Optike Anda. “Od kad imam dijete još mi je važnija sigurnost naočala jer bez njih ne mogu! Znamo svi da djeca najviše vole uzimati baš ono što ne smiju dirati, pa tako i naočale. Kasko osiguranje toplo preporučam svima koji imaju malu djecu kod kuće ili jednostavno ne žele riskirati da im se unište naočale!”

Uz Kasko osiguranje Optike Anda, sigurnost vaših naočala je zagarantirana! Ova usluga pruža brzu zamjenu za potpuno nove naočale ili leće nakon oštećenja. Kako bi Petar Grašo rekao “Nakon što osiguraš svoje naočale, ideš kući pjevajući!”

POSLJEDNJE DODANO: