LETJELICU JE ZANIO VJETAR

Ozlijeđene četiri strankinje, mali avion na Hrvaru promašio pistu

Iz splitske bolnice priopćili su kako su četiri ozlijeđene žene sve strankinje i da je u tijeku medicinska obrada u KBC-u.

U KBC-a Split zaprimljene su četiri ženske osobe, sve strane državljanke. Helikopterom je dovezena ​52-godišnja vozačica bicikla​ koja ima ranu na potkoljenici. Ostale tri osobe, ​od čega su dvije pješakinje​ (64) i (62), te kopilotkinja aviona ​(47) imaju lakše tjelesne ozljede u vidu ogrebotina i uganuća.

Muškarac koji je upravljao malim avionom nije ozlijeđen.

Ranije objavljeno:

Oko 14:19 sati na otoku Hvaru došlo je do pada ultra lakog zrakoplova na području Starog Grada (uzletno-sletna pista kod Starigradskog polja).

Županijski centar 112 Split je o padu odmah obavijestio žurne službe te su na teren upućeni hitna medicinska pomoć, policija i vatrogasci.

Do nesreće je došlo pri slijetanju ultra lakog zrakoplova sa dva člana posade, kojeg je zanio vjetar na lokalnu prometnicu pri čemu je naletio na tri osobe, od kojih je teže ozljede zadobila jedna osoba te je helikopterom HHMS-a prebačena u KBC Split dok su preostale tri ozlijeđene osobe prevezene brzom brodicom u KBC Split. 


 

POSLJEDNJE DODANO: