UZNEMIRUJUĆI PRIZORI PRONALASKA

Osmogodišnja djevojčica pronađena mrtva u žbunju, sumnja se da ju je silovao i ubio ujak koji je konačno uhićen

Osmogodišnja djevojčica, koja je nestala u petak navečer, pronađena je mrtva u grmlju u selu Jaija kraj Botošana. Prema navodima srpskih medija, djevojčica je navodno silovana i ubijena, a za stravični zločin osumnjičen je njezin 32-godišnji ujak, prenosi net.hr.

Tragedija je započela kada je djevojčica krenula iz svoje kuće prema kući rođaka oko 20 sati, ali nikad nije stigla do odredišta. Zabrinuti roditelji prijavili su njezin nestanak policiji nakon što se nije vratila kući. Potraga za djevojčicom trajala je cijelu noć, a njezino tijelo pronađeno je polugolo i krvavo u grmlju tijekom noći na subotu, potvrdio je Telegraf.

Policija, vatrogasci i mještani uključili su se u potragu, koja je nažalost završila tragično. Tijelo djevojčice otkriveno je u grmlju, što je potreslo lokalnu zajednicu. Ujak, koji je bio glavni osumnjičenik, uhvaćen je kada se vratio na mjesto zločina. Preko 100 policajaca bilo je uključeno u opsežnu potragu koja je obuhvatila radijus od 40 kilometara.

Policijski izvori navode da je osumnjičenik uhićen i da je podvrgnut ispitivanju. Prema dostupnim informacijama, djevojčica je krenula prema kući svog ujaka, ali tamo nikad nije stigla. Njeno tijelo je pronađeno nedaleko od kuće, što je ukazivalo na mogućnost da je počinitelj netko poznat obitelji.

Ovaj stravični događaj potresao je lokalnu zajednicu i izazvao val tuge i bijesa. Mještani su izrazili svoju šokiranost i nevjericu, dok su vlasti najavile temeljitu istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog brutalnog zločina. Policija je priopćila da će se provesti sve potrebne mjere kako bi se osigurala pravda za malenu djevojčicu i njezinu obitelj.

Dok se istraga nastavlja, zajednica se okuplja kako bi pružila podršku obitelji i osigurala da se ovakvi zločini više nikada ne ponove. Policija poziva sve građane koji imaju bilo kakve informacije o slučaju da se jave i pomognu u istrazi.

POSLJEDNJE DODANO: