TEŽAK OPROŠTAJ

Mladi nogometaš iz Karlovca poginuo u prometnoj nesreći u Zagrebu

U sinoćnoj prometnoj nesreći u Zagrebu na Selskoj cesti, 21-godišnji mladi nogometaš iz Karlovca izgubio je život. Prema izvješću policije, nesreća se dogodila oko 23:30 kada je mladi pješak prelazio obilježeni pješački prijelaz dok je na semaforu za pješake bilo upaljeno crveno svjetlo. Na njega je naletio osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka koji je upravljao 20-godišnji vozač. Vozač se kretao prema zapadu, a za njegov smjer kretanja bilo je upaljeno zeleno svjetlo na semaforu.

Iako su detalji nesreće još uvijek nepotpuni, ističe se da je taj pješački prijelaz bio poznat po opasnosti, s tri semafora u nizu koja se brzo gase, zbog čega građani često pretrčavaju cestu.

Nesreća je posebno pogodila Nogometni klub Kupa iz Donjeg Mekušja, jer je preminuli mladić bio bivši član tog kluba. Karlovački portal izvještava da je riječ o Karlu Cvitkoviću, ističući njegovu toplinu, pozitivnost i odanost klubu.

Tužne vijesti pogodile su nas jutros, jer više među nama nije naš bivši igrač Karlo Cvitković. Nevjerojatno drag i pristojan dečko zauvijek je otišao na nebeske tribine, a nama ostavio tugu, šok i prazninu. Dragi Karlo, zauvijek ćemo te se sjećati po tvojoj toplini, pozitivi, odanosti i ljubavi prema našem klubu i selu. Hvala ti što si upotpunio naše živote iako dalje nećemo pisati zajedničke nogometne balade. Čuvaj nas s nebeskih visina i vidimo se opet. 

NK Kupa izražava najiskreniju sućut Karlovoj obitelji, prijateljima i poznanicima. Sahrana će biti u utorak u 14:00 sati (Hrnetić) – objavili su iz NK Kupe.

POSLJEDNJE DODANO: