Chad Ford: Dario Šarić sve je dogovorio s Anadolu Efesom

Ugledni ESPN-ov kolumnist Chad Ford tvrdi kako Dario Šarić možda niti neće izaći na ovogodišnji NBA draft i da će ostati još barem jednu sezonu u Europi. Prema njegovim informacijama Šarić je sve dogovorio s Anadolu Efesom…

Iako još uvijek nema baš nikakvih vijesti o budućnosti Darija Šarića koji se želi u potpunosti koncentrirati na završnicu ABA lige i na hrvatsko prvenstvo, vijesti koje dolaze iz SAD-a govore kako će Šarić sljedeće sezone nositi dres Anadolu Efesa.

Chad Ford je dobio potvrdu iz više izvora kako je Šarić već sve dogovorio s Anadolu Efesom s kojim je dogovorena trogodišnja suradnja što vjerojatno znači i odustajanje od ovogodišnjeg NBA drafta i izlazak na onaj 2015. godine kada bi se na njemu trebao pojaviti i Mario Hezonja.

ESPN-ov kolumnist dodaje kako nije poznato nalazi li se u ugovoru i izlazna klauzula za odlazak u NBA ligu te kolika bi u tom slučaju ona uopće bila.

Prema trenutnim projekcijama NBA drafta za ovu godinu, Šarić se nalazi najčešće između osme i 15. pozicije što bi se moglo dosta promijeniti do završetka NCAA doigravanja.

Ove sezone hrvatski reprezentativac je prvo ime Cibone i jedan od najzaslužnijih što su Vukovi nadomak plasmana na završni turnir ABA lige. U regionalnoj ligi prosječno ubacuje 16.2 poena uz 9.1 skok i 3.0 asistencije po susretu.

POSLJEDNJE DODANO: