Osvojite ulaznice za predstavu “Njuške”

Hit predstava “Njuške” 28. ožujka u 19.30 sati ponovno stiže u Dom HV-a u Lori. Jeste li se ikada zapitali o čemu vaš pas razmišlja? I jeste li ikada svoj život usporedili s psećim? Pseći životi su jednako bogati i složeni kao i naši. Kao i mi, i oni komuniciraju o ljubavi, seksu, prijateljstvu, osveti, nasilju…

S ovom predstavom darujemo dva naša čitatelja s po dvije ulaznice, koji nam na mail [email protected] pošalju osobne podatke s naslovom maila ove predstave. Imena dobitnika objavit ćemo u srijedu 26. ožujka.

Teatar EXIT je svom raznovrsnom repertoaru dodao kvalitetnu predstavu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim; nasmijat će vas, rasplakati, natjerati da se zapitate kakvi ste “ljudi” svom kućnom ljubimcu te zapanjiti bistrinom sprovedbe ideje i snagom glumačke igre.

Cijena ulaznice je 60 kuna, a prodajna mjesta su Tisak media (Vukovarska 207), Kompas (Obala Lazareta 3), Dallas Music Shop (Narodni trg 14), Profil Mozaik (Joker i Narodni trg 16), Croatia Records (Narodni trg 10), Smokvina (Majstora Jurja 13), Autotrans (Kralja Zvonimira 4) te na internetu www.ulaznice.hr, www.port.hr.

Do karata se može i na blagajni u Lori dva sata prije početka predstave (17.30 – 19.30 sati).

POSLJEDNJE DODANO: