MAJSTORICA U ZAGREBU

Olmissum ili Futsal Dinamo, tko će večeras postati prvak Hrvatske?

Večeras u Zagrebu pada odluka u prvaku Hrvatske u futsalu, odnosno malom nogometu – Futsal Dinamo ili Olmissum, pitanje je svih pitanja u najgledanijem dvoranskom sportu u našoj državi. Igra se majstorica, dakle, peta utakmica nakon što se u prethodne četiri momentum šetao s jedne na drugu stranu. Najprije je Futsal Dinamo otvorio sa 6:4 nakon produžetaka, pa je Olmissum napravio „break“ u Zagrebu slaveći s 2:0 golovima u posljednje dvije minute. Serija se potom preselila u Omiš, gdje su domaćini s nevjerojatnih 6:0 došli do prednosti od 2-1 i meč-lopte u svom Ribnjaku. Na njihovu žalost, u četvrtoj utakmici su olako propustili vodstvo od 2:0, pa se spašavali i spašavali, dok na kraju nisu izgubili lošijim izvođenjem šesteraca. I tako smo došli do majstorice, opet u Zagrebu. Na terenu aktualnog prvaka, koji jest u psihološkoj prednosti, a Olmissum će biti hendikepiran neigranjem kapetana Duju Kusture i Bruna Žilića.
Kako je ipak riječ o majstorici nakon koje više nema prilike za popravni ispit, bez obzira što će Futsal Dinamo podržavati 5000 navijača, logično je napisati da su izgledi podjednaki. Oba su trenera toga svjesna, kako Frane Despotović, tako i Matija Đulvat.

Ova utakmica je veliki izazov za mene i moj stožer. Napravit ćemo sve da bismo pokvarili feštu Dinama – rekao je Despotović.

Ništa se još ne zna, čeka nas još jedna velika bitka i sjajna utakmica – mišljenje je Đulvata.


Ova će utakmica biti i oproštaj najboljeg igrača Olmissuma od kluba, Antonio Sekulić će sljedeće sezone nositi dres Anderlechta iz Bruxellesa. Kad već nije uspio titulu proslaviti u Ribnjaku (on je, također, promašio šesterac), možda će mu još slađe biti veseliti se u Zagrebu.

POSLJEDNJE DODANO: