KAŠTELA TRIJUMFIRALA

OK Ribola Kaštela uvjerljivo pobijedila MOK Mursu Osijek u prvoj utakmici polufinala

U prvoj utakmici polufinalne serije doigravanja za prvaka države, OK Ribola Kaštela je dominirala nad MOK Mursom Osijek, osvojivši pobjedu rezultatom 3:0 (25:21, 25:19, 28:26) u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom. Utakmica je trajala 87 minuta, obilježena vrhunskom igrom domaćih odbojkaša.

Kaštelanski odbojkaši su briljirali u svim segmentima igre, nadmašujući osječku ekipu u skoku, bloku i servisu. Njihova izvedba bila je raspoložena, brza i precizna, što je rezultiralo jednom od najboljih utakmica sezone. Unatoč reputaciji Mursine nepredvidljivosti, ekipa iz Osijeka nije mogla parirati nadmoćnoj igri domaćina.

Glavni trener Ivan Rančić čestitao je svojoj ekipi na zasluženoj pobjedi, ističući odličnu pripremljenost i zrelu kontrolu tijekom cijele utakmice. Unatoč manjoj krizi prema kraju utakmice, ekipa je pokazala zrelost i fokus, što je ključno za daljnji uspjeh. Trener je naglasio da je ova pobjeda tek početak, te da će se fokusirati na pripremu za uzvratni susret.

Čestitam svojoj ekipi na pobijedi. Mislim da je bila zaslužena. Dobro smo se pripremili, bili smo jako zreli i kontrolirali utakmicu, praktički cijelo vrijeme, držali se dogovora. Pred sam kraj došla je mala kriza, međutim to je normalno, nešto se pita i iskusnu ekipu Murse, koja se dobrim servisima Vukovića zapravo vratila u utakmicu, međutim, tu smo pokazali veliku zrelost, što je vrlo važno za
moju ekipu i mislim da smo zasluženo pobijedili. Već zaboravljamo na ovu utakmicu, idu pripreme za petak i novu seriju, ovo je tek početak. Mislim da imamo još prostora u nekim detaljima i na tome ćemo poraditi dostava pažljivo, ova dva dana, tako da očekujem pozitivan nastavak serije
– zaključio je Rančić.

Uzvratni susret između OK Ribole Kaštela i MOK Mursa Osijeka bit će odigran u petak, 19. travnja, s početkom u 20 sati u Osijeku.

POSLJEDNJE DODANO: