HAJDUK-DINAMO

Od srijede možete nabaviti ulaznice za oba poljudska derbija

U srijedu 20. ožujka u 10 sati započinje prodaja ulaznica za dva derbija između Hajduka i Dinama koja se u četiri dana razmaka igraju na poljudskom stadionu. Prvi, prvenstveni, na rasporedu je u subotu 30. ožujka s početkom u 19:30 sati, dok se utakmica polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa igra četiri dana poslije, u srijedu 3. travnja s početkom u 19 sati.

Do dana utakmica pravo kupnje imaju isključivo aktivni članovi Kluba kojih je sada preko 104 tisuće u novoj kalendarskoj godini.

Učlaniti se možete online ili dolaskom u Odjel za članstvo te odmah ostvarujete pravo na kupnju ulaznice. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se iste do tada ne prodaju. 

Napomena: Za sve one koji odluče svoju ulaznicu kupiti u Odjelu za članstvo, kako bi se smanjile gužve, bit će aktivan redomat. Redni brojevi će se početi dijeliti u srijedu od 8 sati, a status svog rednog broja može se pratiti online, bez potrebe dužeg čekanja u redum objavio je HNK Hajduk na svojim službenim stranicama 

Zbog ograničenog broja ulaznica i prodaje na drugim prodajnim mjestima, posjedovanje rednog broja ne znači osiguranu ulaznicu.

Kako bi iskoristili svoje pravo prvokupa ulaznice, prilikom kupovine trebate pripremiti svoj članski broj i datum rođenja. Vodič za online kupovinu ulaznice možete pogledati ovdje. Ako niste još dobili svoju člansku iskaznicu, članski broj možete saznati na nekoliko načina koji se mogu pročitati ovdje.

Pretplatnici koji žele ustupiti svoje mjesto za pojedinu utakmicu za početak moraju biti registrirani na stranici hajduk.mojekarte.hr. Oni koji su registrirani se moraju prijaviti i kliknuti na “SIDI NA MOJE MISTO”. 

PRODAJNA MJESTA:

Hajduk – Dinamo (SuperSport HNL)

1) Online na hajduk.mojekarte.hr 

2) Odjel za članstvo na Poljudu (prodaja isključivo za članove):

– Radni dan: 8 do 20 sati
– Dan utakmice: 13:30 do 19:30 sati

3) Hajduk Fan shop Joker

4) Hajduk Fan shop Makarska

5) Hajduk Fan shop Zadar

6) Kućice oko stadiona na dan utakmice od 15:30 sati – u slučaju da ostane ulaznica

Hajduk – Dinamo (SuperSport Hrvatski nogometni kup)

PRODAJNA MJESTA:

1) Online na hajduk.mojekarte.hr

2) Odjel za članstvo na Poljudu (prodaja isključivo za članove)

– Radni dan: 8 do 20 sati
– Dan utakmice: 8 do 19 sati

3) Hajduk Fan shop Joker

4) Hajduk Fan shop Makarska

5) Hajduk Fan shop Zadar

5) Kućice oko stadiona na dan utakmice od 15:00 sati – u slučaju da ostane ulaznica

POSLJEDNJE DODANO: