DOTAKAO SE I PULJKA

HDZ-ov Stipe Čogelja: “Časan čovjek ne prelazi preko uvrede vlastite supruge!”

Dožupan Splitsko-dalmatinske županije, Stipe Čogelja na svom facebook profilu podijelilo je da se osjeća ljutito uz poruku:

– U tijeku je pokušaj gmižućeg ustavnog udara kojeg provodi takozvani Predsjednik Republike Hrvatske. Ovakvim ponašanjem Republiku Hrvatsku stavlja u magareću klupu u razredu demokratskih zemalja u kojem nam društvo čine zemlje afričkog kontinenta. Upravo od danas vrijedi ona njegova, tjerajući lisicu, istjerao je King Konga! I to u obliku Ustavnog suda RH. Ustavni sud je najavio strogo praćenje izbornog procesa, od kandidiranja do glasovanja te će u slučaju potrebe poništiti sve radnje koje ne budu u skladu s njihovim zaključcima. Na svu sreću, neće biti potrebno poništiti izbore jer će narod zauzdati odsedlane konje Zorana Milanovića, prema Aleksandru i Vladimiru galopirajuće, uzdom demokracije. Izaći će sada svi slobodoljubljivi ljudi iz vlastite komfor zone i za vijeke vjekova za ovu sramotu kazniti Milanovića i sve one koje ga bespogovorno prate. Nadam se da će HDZ na svojim listama prepoznati i ostale “King Kongove” koji neće dopustiti ovakvo sramoćenje i blaćenje teško stečene slobode i statusa u demokratskom svijetu.

Na kraju objave dodao je:

P.S. Pošten čovjek se ne boji niti jednog državnog odvjetnika, a časan čovjek ne prelazi preko uvrede vlastite supruge bez isprike (ako i tada)!, očito aludirajući na činjenicu da je Ivica Puljak oprostio Zoranu Milanoviću što mu je ženu nazvao narikačom.

POSLJEDNJE DODANO: