OGLASIO SE I SPLITSKI HDZ

“Od OPG-a Puljak bježe svi, a taj trend je nezaustavljiv”

Nakon što je vijećnica Centra u splitskom Gradskom vijeću Ana Dorotić Čaljkušić napustila stranku i podnijela ostavku na poziciji u lokalnom Parlamentu, oglasio se i splitski HDZ.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

-Danas se još jednom pokazalo ono što odavno svi znamo. Od OPG-a Puljak bježe svi, a taj trend je nezaustavljiv. Uspješno su razorili već dvije stranke, ponizili suradnike, a nijedan ozbiljan političar više ne želi s njima u koaliciju pred parlamentarne izbore. Nedavno su ih napustili i njihovi urbanisti ali i intendant HNK-a Split Vicko Bilandžić.

Danas ih je napustila Ana Dorotić Čaljkušić koja je podnijela ostavku na funkciji gradske vijećnice. Nije namjeravala sudjelovati u prljavoj raboti Puljkovih koji grad vode poput diktatora, a predstavljaju se kao demokrati.

Dorotić Čaljkušić otišla je onog trenutka kad na sjednici nije htjela glasovati o ukidanju radnog mjesta Maji Đerek, bivšoj pročelnici Upravnog odjela za gradsku imovinu. Odjel Maje Đerek Puljak i ekipa žele ugasiti kako se ona, ako je Službenički sud vrati na posao, više ne bi mogla na taj isti posao i vratiti jer odjel naprosto neće postojati. Ne zaboravimo da je Puljak tu istu Maju Đerek tamo instalirao i hvalio se njome kao s lavom koji “uvodi red”. No, sad mu više ne treba pa je odlučio zlorabiti svoju funkciju za vođenje privatnih ratova.

Bračni par Puljak pokazao je danas da strankom Centar i gradom Splitom vladaju njihove taštine, a ne tolerancija, demokracija i pluralizam na koji se pozivaju. To nisu njihove vrijednosti.

Pročitana ste priča.

POSLJEDNJE DODANO: