DOBILA PEDALU

Od napada na suca do razbijanja torte u obliku Maksimira: Dragana Sekulić Olujić napustila Hajduk

Dragana Sekulić Olujić, nutricionistica koja je prošlog ožujka na utakmici Hajduka i Lokomotive u tunelu stadiona Poljud napala suca Igora Pajača te kasnije na svom vjenčanju snimljena kako razbija tortu u obliku stadiona Maksimir, više nije zaposlenica Hajduka. Dugogodišnjoj djelatnici kluba je istekao ugovor o radu, a Hajduk je, vjerojatno zbog spomenutih incidenata, odlučio da joj neće ponuditi novi. Brigu o ovom segmentu rada s momčadi od sada će voditi pomoćnici trenera Gennara Gattusa. – piše Index.

Podsjetimo, dugogodišnja nutricionistica Bijelih je na utakmici Hajduka i Lokomotive postala poznata jer je ušla u sukob sa sucem Pajačem. U zapisniku je navedeno da je “u tunelu neidentificirana ženska osoba gurnula glavnog suca u prsa te mu otkinula sprej i bacila ga na pod”.

Kasnije se otkrilo o kojoj se točno ženskoj osobi radilo, a disciplinski sudac Alan Klakočer kaznio je Hajdukovu nutricionisticu Sekulić Olujić zato što je “tijekom utakmice s Lokomotivom u 27. kolu rukama u prsa gurnula glavnog suca utakmice Igora Pajača”. Suspendirana je na tri utakmice i dobila je 1000 eura kazne.

Razbijanje torte u obliku Dinamovog stadiona

Kasnije je ponovno došla u fokus javnosti prilikom svog vjenčanja. Na svadbenom slavlju odabrala je tortu u obliku Dinamovog stadiona. Mladenci su uz taktove pjesme Dalmacijo, zajednički držeći velik nož “porazbijali Maksimir”, odnosno isjekli tortu na komadiće koji su frcali okolo. U Dalmaciji je inače običaj da mladenci noževima razbiju tortu od krokanta, koja je napravljena u obliku katedrale Svetog Duje.

Ovaj potez je naživcirao prvenstveno navijače Hajduka koji su smatrali da sramoti klub, a ona je nakon toga na društvenoj mreži napisala: “Izabrala sam nešto što se ionako uskoro ruši i gradi novo. Čista simbolika, ništa drugo. Ako netko to protumači na drugačiji način, to više ne smatram svojim problemom nego njegovim.” – piše Index.

POSLJEDNJE DODANO: