USUSRET FINALU: RAMLJAK I JUSUP

“Obrana, skok i podrška navijača ključ su pobjede!”

U petak 24. svibnja kreće finalna serija doigravanja FAVBET Premijer lige. Repriza je to prošlogodišnjeg finala Zadra i Splita u kojoj Zadrani u imaju prednost domaćeg terena, a prvakom Hrvatske posta će momčad koja prva ostvari tri pobjede.

-Imali smo dosta vremena za pripremu, nismo se naviknuli na tako dugi period bez utakmice. Ali dobro smo se pripremili, uhvatili zraka, napunili noge i spremni smo. Nije prvi puta, svi smo prolazili kroz te stvari. Bit će to sigurno jedna zanimljiva utakmica. Istina je da ove sezone imamo samo jedan poraz od Splita, ali ova serija je neka sasvim nova priča. Svaka utakmica u finalu može biti drugačija. Vidimo i da Split kroz zadnje utakmice uvodi neke nove stvari da bude spreman za nas. Isto radimo i mi. Od prve sekunde treba ući jako, do pobjede možemo samo uz čvrstu obranu i dobro trčanje. Oni imaju svoje kvalitete. Za Shortera znamo, no u šutu može biti jednako opasan i Perković. Sullivan i Runjić dominiraju u napadačkim skokovima, Kalajžić je agresivan u obrani i donosi puno s ukradenim loptama… Imaju oni širok repertoar, ali siguran sam da ćemo ih dočekati spremni bez obzira na moguća taktička iznenađenja. Vjerujem da uz dobru igru i podršku s tribina možemo ostvariti pobjedu, rekao je u najavi prve utakmice kapetan Zadra Marko Ramljak. 

Nadovezao se trener Zadra Danijel Jusup. 

-Split je naš veliki rival. Sve je otvoreno. Izuzetno je bitno da odigramo obranu na visokoj razini i da zadržimo koncentraciju u skoku. To je preduvjet da dođemo do dobrog rezultata. Očekujem obostrano veliku borbu. Pozivam naše navijače da dođu i da nas bode i da zajedno pokušamo ostvariti pobjedu. Split nas uvijek kože s nečim iznenaditi, teško je znati što spremaju, ali nastojat ćemo predvidjeti koliko možemo i da ih dočekamo spremni.

Spomenimo kako se i druga utakmica igra u Zadru i to u nedjelju 26. svibnja s početkom u 20 sati.  Nakon toga serija se seli na splitske Gripe. Treća utakmica na rasporedu je u srijedu 31. svibnja također u 20 sati

Ulaznice za prve dvije zadarske utakmice su u prodaji on line na bit.ly/entrio-kk-zadar, na Entrio prodajnim mjestima (Trafika Felix, Tisak Media, Ghetaldus optika) te na blagajni ispred dvorane Krešimir Ćosić i to prema sljedećem rasporedu:

Četvrtak, 23. svibnja od 15:00 do 18:00

Petak, 24. svibnja od 10:00 do poluvremena prve finalne utakmice

Subota, 25. svibnja od 15:00 do 18:00

Nedjelja, 26. svibnja od 10:00 do poluvremena druge finalne utakmice

POSLJEDNJE DODANO: