NESREĆA BEZ MILOSTI

Objavljeni detalji strašne nesreće u kojoj je poginula djevojčica u Dugom Selu

U strašnoj nesreći koja je jučer potresla Dugo Selo, život je izgubila malena djevojčica, kad je na nju naletio kamion, objavila je policija.

Prema detaljima koje je iznijela policija u svom priopćenju, tragedija se odigrala jučer, 21. svibnja, oko 12:05 sati u Rugvičkoj ulici u Dugom Selu. Vozač teretnog automobila marke Mercedes, zagrebačkih registarskih oznaka, 27-godišnjak, skretao je u desno na kolnik ulice II. savski odvojak. No, kako navodi policija, vozač se nije uvjerio da može izvršiti navedenu radnju bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili njihovu imovinu. U tom ključnom trenutku skretanja, vozilo je zahvatilo pješaka-dijete koje je prelazilo kolnik navedenog odvojka u smjeru jugoistoka.

Dijete je, nažalost, smrtno stradalo na mjestu nesreće.

Nakon obavljenog očevida prometne nesreće, koji je pod vodstvom zamjenika Općinskog kaznenog državnog odvjetništva u Zagrebu, promet Rugvičkom ulicom od I. savskog odvojka do II. savskog odvojka bio je obustavljen u vremenskom razdoblju od 12:15 do 15:35 sati.

Vozač teretnog automobila je odmah uhićen te će, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, biti predan pritvorskom nadzorniku. Protiv njega će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

POSLJEDNJE DODANO: