LOŠA VIJEST

Nikola Vlašić propušta Euro! Klub potvrdio ozbiljnu ozljedu

Hrvatski reprezentativac i igrač Torina, Nikola Vlašić neće moći nastupiti na Europskom prvenstvu u Njemačkoj koje se igra od sredine lipnja zbog ozlijede koju je pretrpio na utakmici Torina i Bologne prošloga vikenda, pišu 24 sata

Hrvat je igru bio primoran napustiti u 28. minuti susreta. Iz talijanskog kupa potvrdili su da je riječ o ozbiljnim ozljedama. Prema njihovom pisanju na liječničkom je pregledu utvrđeno kako je ozlijedio tetivu desnog aduktora.

Hrvatska se reprezentacija u grupnoj fazi susreće s teškim protivnicima. Skupinu dijele sa Španjolcima, Talijanima i Albancima. Najprije će igrati protiv Španjolske (15. lipnja). Zatim je na redu utakmica s Albanijom (19. lipnja), a prvi dio natjecanja bit će zaokružen pet dana kasnije protiv Italije.

Podsjetimo, težu ozljedu je pretrpio i Ante Budimir kada su mu u utakmici španjolskog prvenstva protiv Valencije napukla rebra. Na sreću iz Osasune su ubrzo obavijestili javnost kako se Hrvat dobro oporavlja i kako bi krajem svibnja ponovo trebao biti u punome treningu. Stoga se Zlatko Dalić može nadati da će biti u punoj spremi za veliko natjecanje.

POSLJEDNJE DODANO: