PORUKA NOVOG PREDSJEDNIKA

„Nije mi bitno kako će me pamtiti kao predsjednika, nego da Hajduk konačno bude prvi“

Ivan Bilić je pokušao objasniti kako misli djelovati, malo je prokomentirao ovu sezonu koja se pretvorila u razočaranje, a o sebi nije želio otkrivati nove detalje.

– Ono što bih istaknuo: moja je uloga spojiti ljude unutar kluba. Ne mislim da moram donositi sportske odluke, ali moram omogućiti kvalitetniji način funkcioniranja. To je nešto što sam naučio u poslovnoj karijeri. Nadam se da će mi suradnici pomoći u tome da budem mirniji u svečanoj loži dok gledam utakmice. Što se tiče ove sezone, mislim da su neke stvari presudile u tome da više nismo u lovu na titulu prvaka i što nismo u finalu kupa. Negdje je nedostajalo sreće, ali imali smo i dosta ozljeda važnih igrača. Puno je tu sitnica koje su na kraju presudile. Kao navijač sam se, kao i svi, nadao tituli tamo još od rujna nakon sjajnog starta. I trajalo je to sve do ožujka. Nije mi bitno kako će me pamtiti kao predsjednika, nego da Hajduk konačno bude prvi.

Od rođenja sam navijač Hajduka, od rođenja na Starom placu. Puno ste priča iskopali, puno njih niste, ali ne bih se dalje predstavljao.

POSLJEDNJE DODANO: