DARIVANJE NA INSTAGRAMU

Nezaboravni Dan žena u salonu Viktorija: uživajte s Dalmatinom, neograničenom piću i delicijama Ivana Pažanina. A najsretnija djevojka odvest će i FIAT500! 

Želite provesti nezaboravni Dan žena zajedno sa svojim najdražim prijateljicama? Onda imamo odličan prijedlog za vas. Svadbeni salon Viktorija u Posušju organizira veliku gala večer povodom Dana žena, a pripremili su samo najbolje od najboljeg.

Popularni bend Dalmatino zadužen je za dobar provod i muziku uz resident DJ Ivana koji će u pauzama ponovno zahuktati atmosferu i držati vas na nogama cijelu noć.

A za najbolju hranu i delicije pobrinit će se Ivan Pažanin koji će pažljivo pripremati specijalitete kako biste uživali u dobroj hrani tijekom cijele večeri. 

Za piće se također ne morate brinuti jer će u ponuditi biti baš sve! A tu je i bogata tombola gdje će najsretnija djevojka odvesti Fiat 500.

Za ovu nezaboravnu večer ulaznice su dostupne po cijeni od 100 KM po osobi (cca 50 eura) uz all inclusive pristup koji uključuje: 

  • neograničeni izbor pića
  • Gastronomske delicije Ivana Pažanina
  • nezaboravnu zabavu

Za sve informacije o rezervacijama možete kontaktirati broj  +387 63 944 444 a za više osoba u grupi pripremljeni su i popusti kako biste uživali i proslavili Dan žena na najbolji mogući način.

BUDITE DIO ČAROBNE VEČERI

Naše dvije čitateljice nagrađujemo ulaznicama za ovaj nezaboravni događaj. Sve što morate je ostaviti komentar koga biste vodili sa sobom, a slučajnim odabirom izvući ćemo sretne dobitnice. Darivanje je na našem Instagram profilu!

POSLJEDNJE DODANO: