Ulaznice za predstavu “Smrt Hektorova” osvojili su…

Polaznici Glumačkog studija kazališta PlayDrama, pod vodstvom Elvisa Bošnjaka, oduševili su izvedbama “Smrti Hektorove”, a izvest će je ponovno u srijedu (9. travnja) s početkom u 20 sati. Smrt Hektorova, 22. pjevanje Homerove Ilijade, uzbudljiv je prikaz borbe na smrt između dva najveća junaka pod Trojom, Hektora i Ahileja. Homerove slike su okrutne i nježne, pune boli, suosjećanja, čovjekoljublja, ali i mržnje. Predstavu će publika moći pogledati i 16. travnja. Predstava traje 50 minuta, a cijena ulaznice je 35 kuna.

Predstava “Srce veće od ruku” kazališta Playdrama koja je na 20. Festivalu glumca 2013. osvojila nagradu “Vanja Drach” za najbolju predstavu u cjelini i nagradu “Fabijan Šovagović” za najbolju glumicu (Anastasija Jankovska), nakon povratka s istarske turneje igra u amfiteatru u četvrtak, 10. travnja, u 20 sati. Predstava nastala iz pera Elvisa Bošnjaka i pod redateljskom palicom Trpimira Jurkića govori o dva para koja se nalaze usred ljubavnog četverokuta, a u njoj glume Anastasija Jankovska, Petra Kovačić PavlinaVladimir Posavec Tušek i Elvis Bošnjak. “Srce veće od ruku” traje 80 minuta, cijena ulaznica je 50 kuna, s tim da studenti, umirovljenici, nezaposleni imaju popust od 15 kuna.

Preko Dalmacija Newsa moglo se dobiti ulaznice. Najviše sreće imali su Anela GalićNikolina Kalebić, koje su osvojile po dvije ulaznice za predstavu “Smrt Hektorova” 9. travnja, a Joško SoldoJelena Vrdoljak po dvije karte za izvedbu 16. travnja.

POSLJEDNJE DODANO: