VELIKA SRCA HRVATSKE

Motoristi iz Kaštela i Klisa udružili snage u humanitarnoj akciji

Četiri moto kluba iz Kaštela i Klisa udružila su snage kako bi otvorili moto sezonu na neobičan način – kroz defile kroz Klis, Solin, Kaštela i Trogir, istovremeno skupljajući humanitarne donacije. Cilj njihovog angažmana bio je prikupiti sredstva za udrugu “Vjeruj i djeluj”, kako bi se omogućila kupnja ortopedskog pomagala od 33 tisuće eura za terapiju nepokretnih osoba.

Stotine motorista pridružilo se ovom defileu, pokazujući svoje veliko srce i spremnost da pomognu drugima. Iako su naizgled opaki i brzi, motoristi su vožnju kroz gradove odvijali u skladu s prometnim propisima, ističući humanitarni cilj akcije.

Jedan od predstavnika moto kluba “Free Riders”, Jurica Glavina za net.hr, istaknuo je važnost zajedničkog djelovanja i pomoći potrebitima, te naglasio da je ova akcija jedan lijep primjer solidarnosti.

Učinit ćemo sve što možemo. Bitno je da zajedno djelujemo i pomažemo, prvo jedni drugima, onda i svima drugima koji su u potrebi. Ovo je jedna dobra akcija i drago mi je da smo se prvenstveno okupili zbog toga rekao je Glavina.

Pomagalo košta oko 33 tisuće eura, a udruzi “Vjeruj i djeluj” nedostaje još oko 10,5 tisuća eura.

Mi ćemo to skupiti na ovaj i na onaj način. Sad će to biti donacije, što se skupi – skupi. Mi ćemo dati sve od sebe. Tako smo odredili, pa tako i mora biti – istaknuo je predsjednik moto kluba Free Riders Mijo Smodlaka.

Ako želite podržati ovu akciju, donacije se mogu uplatiti na račun udruge “Vjeruj i djeluj” (HR 66 2340 0091 1110 4732 3 PZB), s opisom plaćanja – “Donacija za dječje korake”.

POSLJEDNJE DODANO: