IZGUBIO KONTROLU

Motociklist iz Austrije poginuo u prometnoj nesreći kod Pađana

NOVO

Danas, 08. lipnja u 08.42 sata na državnoj cesti D-1 iz smjera Knina u smjeru Gračaca kod mjesta Pađani, dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja smrtno stradao 55-godišnji državljanin Austrije.

Prometna nesreća se dogodila na način da je 55-godišnjak upravljao motociklom austrijskih nacionalnih oznaka, izlaskom iz lijevog nepreglednog zavoja te dolaskom na ravni cestovni potez nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, gubi nadzor nad upravljačem motocikla, uslijed čega dolazi do udara motocikla u zaštitnu metalnu ogradu. Od siline udara vozač motocikla je pao na tlo na udaljenost od 5,10 metara od mjesta nastanka prometne nesreće, te je od zadobivenih ozljeda smrtno stradao na mjestu događaja.

RANIJE OBJAVLJENO

Danas, 08. lipnja u 08:42 sati, na državnoj cesti D-1 kod mjesta Pađani, dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja smrtno stradao motociklist.

O tragičnom događaju odmah je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo, a trenutno je u tijeku očevid. Zbog ove nesreće, navedena dionica ceste je zatvorena za sav promet, što uzrokuje dodatne poteškoće za vozače u tom području.

Policija i ostale nadležne službe apeliraju na vozače da koriste alternativne pravce dok traje očevid i neophodne radnje na mjestu nesreće

POSLJEDNJE DODANO: