NAPAD NA SLUŽBENIKA

Motociklist namjerno udario policajca u Splitu pa pobjegao, tragaju za počiniteljem

U odnosu na događaj od jučer kada je prilikom postupanja došlo je do namjernog udara motocikla u  policijskog službenika  koji je zadobio ozljede i prevezen u splitsku bolnicu.  Na mjestu događaja obavljen je očevid. Predmetni motocikl je privremeno oduzet i pohranjen. Policijski službenik zadobio je tešku tjelesnu ozljedu noge te je hospitaliziran. U tijeku intenzivno traganje za vozačem motocikla.

RANIJE OBJAVLJENO

Splitska policija zaprimila je dojavu o prometnoj nesreći danas malo prije 20 sati na raskrižju Tolstojeve i Zagrebačke ulice u Splitu. Prema trenutno raspoloživim informacijama, došlo je do namjernog udara motocikla u policijskog službenika koji je zadobio ozljede i prevezen je u splitsku bolnicu.

Motocikl je ostao na mjestu događaja, dok su vozač i putnica s motocikla pobjegli i za njima se intenzivno traga – kazali su iz PU splitsko-dalmatinske.

Postupanje je u tijeku, a mjesto događaja je osigurano te slijedi policijski očevid. Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđeni policajac je Željko Perišić, poznat u lokalnoj zajednici. Veliki broj policijskih službenika traga za počiniteljima, a potraga je u punom zamahu.

POSLJEDNJE DODANO: