NOVA VERZIJA

Mobilna aplikacija Košarica – sve akcije i popusti na jednom mjestu

Nakon nešto više od godinu dana, predstavljamo vam novu verziju mobilne aplikacije Košarica. Od objave na Google Play trgovini, aplikacija je preuzeta više od 50.000 puta te ima preko 10.000 aktivnih korisnika. Dok ovih dana čekamo objavu na App Store trgovini, izašla je nova verzija za Android mobilne uređaje koja donosi puno noviteta.

Aplikacija Košarica zamišljena je kao jedinstveni alat za planiranje kupovine i ostvarivanje ušteda. Ne morate više pregledavati papirnate kataloge niti surfati raznim web stranicama jer sve što vam treba je u jednoj aplikaciji. Uz već poznate funkcionalnosti kao što su pregled trenutnih i budućih ponuda u gotovo 20 trgovina, kreiranje liste za kupovinu (Košarice) po trgovinama, praćenje cijena omiljenih artikala, dvojni prikaz cijena i konverter valute, dodali smo i neke nove koje će zasigurno koristiti svima.

Aplikacija Košarica omogućuje pregled trgovina koje su otvorene predstojeće nedjelje u vašoj blizini. Jednostavno filtrirajte popis po nazivu trgovine ili gradu te u par klikova saznajte koje su trgovine otvorene. Tu je i pregled različitih posebnih ponuda u većim shopping centrima kako vam niti jedna ne bi promaknula.

Za sve koji vole imati sve na jednom mjestu dodali smo i mogućnost skeniranja i spremanja različitih kartica vjernosti svih trgovina. Možete odabrati iz postojeće liste te jednostavno skenirati vlastitu karticu te će vam ona biti spremna unutar aplikacije za buduće korištenje.

Većina novih opcija dostupna je kroz izbornik Više unutar aplikacije. Tu je i brza poveznica za različite aplikacije vjernosti da im možete jednostavno pristupiti. Kako bi i dalje mogli raditi intenzivno na novim funkcionalnostima, aplikacija se financira od oglašavanja. Od početka nam je ideja bila da ne izdvajamo određene trgovine pa ne postoji mogućnost dobivanja određene pozicije za artikle kroz oglašavanje. Iz tog razloga u aplikaciji se prikazuju drugi različiti oglasi koji se mogu jednostavno ukloniti kupovinom mjesečne ili godišnje pretplate. Za cijenu manju od jedne kave možete se riješiti oglasa unutar aplikacije na mjesec dana i pomoći u daljnjem razvoju aplikacije Košarica.

Kako bi nagradili pretplatnike uvedena je i dodatna funkcionalnost samo za njih. Unutar aplikacije svi korisnici mogu pregledavati kataloge svih trgovina, čak i onih za koje ne postoje unesene pojedinačne akcijske ponude u aplikaciji. Pretplatnici imaju i mogućnost dodavanja pojedinog artikla iz kataloga na listu za kupovinu jednostavnim označavanjem proizvoda na stranici kataloga.

Jedna od zanimljivijih funkcionalnosti je kreiranje PDF kataloga na temelju proizvoda u Košarici. Opcija je dostupna za sve korisnike te je moguće kreirati katalog za sve proizvode ili pojedinačno po trgovini. Isti je kasnije moguće dijeliti s prijateljima.

Možete pratiti naše službene profile na društvenim mrežama Facebook, Instagram i TikTok gdje ćemo vas obavijestiti o svim novim opcijama aplikacije čim budu dostupne. Ne čekajte više, preuzmite aplikaciju Košarica već danas na Google Play trgovini i planirajte uštede prilikom iduće kupovine. Link za preuzimanje aplikacije putem Google Play trgovine je bit.ly/_kosarica_.

Trenutno u aplikaciji možete vidjeti ponude iz sljedećih trgovina: Bauhaus, Bima, Boso, Chipoteka, DM, Eurospin, Interspar, Kik, Kaufland, Konzum, Lesnina XXXL, Lidl, Mikronis, NTL, PPK Bjelovar, Pevex, Plodine, Prima namještaj, Roto svijet pića, Smit Commerce, Spar, Studenac, Tommy i ZooCity. Ponude svih ostalih trgovina mogu se potražiti unutar katalogu u aplikaciji. Cijene možete vidjeti izražene u eurima kao i u kunama kako bi se lakše prilagodili na novo iskazivanje istih.

POSLJEDNJE DODANO: