POSVETA VOLJENOJ KUMI

Mladi pjevač otkrio kako je preko noći od Dinamovca postao Hajdukovac

U emisiji Special Happy Show na Happy FM-u, gostovali su članovi Slavonia Banda, sastava koji njeguje etno zvuk, kulturu i tradiciju Slavonije te promovira tu baštinu diljem Hrvatske i svijeta. Ovom prilikom predstavili su svog novog frontmena, mladog Osječanina Josipa Rukavinu, koji je preuzeo ulogu glavnog vokala nakon neočekivane zamjene Branka Ilakovca.

Suradnja s Josipom dogodila se prirodno, kako je objasnio Dražen Ančić, jedan od osnivača benda. Nakon što je Branko zbog zdravstvenih problema morao napustiti bend, Josip je uskočio kako bi odradili zakazane nastupe. Kako je ta suradnja funkcionirala, Josip je izrazio želju da se pridruži bendu, što je grupa s oduševljenjem prihvatila.

Josip Rukavina, koji ima 25 godina i pjeva od desete godine života, izrazio je svoj životni moto kao “pjevati i zabavljati ljude sve dok ga zdravlje služi”. Osim što voli popularne hitove Slavonia Banda, kao što su “Zlatna polja”, “Raduje me raduje”, i druge, također je izrazio interes za suradnju s klapskim sastavima.

Unatoč tome što je jedini član benda koji navija za Hajduk, Josip je podijelio tužnu priču o svojoj odluci da podrži taj klub, nakon što je njegova draga kumica, jedina u obitelji koja je bila navijačica Hajduka, preminula.

Moram priznati, ja sam Hajdukovac, a kolega Dražen je Dinamovac kao i drugi – otkrio je Josip, te nastavio:

Pa evo zapravo to je jedna onako iskreno jako tužna priča, ali doslovno tužna jer moja draga kumica, ona je zapravo jedina u obitelji navijala za Hajduk, nažalost preko noći je preminula i tako sam ja zapravo rekao, ja ću nastaviti tu neku njenu zapravo tradiciju. Iako nismo baš veseli svake godine, kao što se vidi već 19 godina nismo osvojili naslov, ali i dalje ćemo navijati pa jednom će biti evo…

Osim toga, Josip je podijelio izazov koji mu je postavila Tajči u prethodnoj emisiji te kako su Zagrepčani reagirali kada im je na semaforu zapjevao i zasvirao.

POSLJEDNJE DODANO: