PRVI OBZNANIO KANDIDATURU

Mislav Kolakušić kandidirat će se za predsjednika: “Svrgnut ću Milanovića s Pantovčaka!”

Kandidat liste Pravo i pravda za Europski parlament, Mislav Kolakušić, najavio je svoju kandidaturu za predsjednika Republike na izborima krajem ove godine.

-Ja ću biti kandidat na predsjedničkim izborima na kojima idemo pobijediti sadašnjeg predsjednika Zorana Milanovića, izjavio je Kolakušić. On je prvi koji je javno obznanio svoju kandidaturu za predsjedničke izbore.

Na konferenciji za novinare, Kolakušić je istaknuo da su nedjeljni izbori za Europski parlament predizbori za predsjedničke izbore.

-Idemo svrgnuti Milanovića s Pantovčaka, poručio je.

Komentirao je i javne polemike između predsjednika Republike Milanovića i premijera Andreja Plenkovića.

-Ono što gledamo zadnjih pet godina možda je nekomu bilo zabavno i lijepo za gledati kako se njih dvojica svađaju, ali građani od toga nisu imali nikakve koristi, rekao je Kolakušić.

Naglasio je da se zauzima za promjenu sadašnjeg parlamentarnog sustava u Hrvatskoj u predsjednički sustav, kako bi se jasno znalo koga građani biraju, a “ne da na temelju mita i korupcije sastavljamo neke vlade”.

Što se tiče izbora za Europski parlament, Kolakušić je uvjeren da će lista na kojoj je on kandidat osvojiti “sigurno jedan, a vjerojatno i dva mandata.”

POSLJEDNJE DODANO: