HAJDUČKE VIJESTI NA HDTV-u

Mislav Karoglan: „Igrači na Rudeš moraju gledati kao na najtežu utakmicu“

Kako je i najavljeno, na svoj 113. rođendan Hajduk je na svom HDTV-u pokrenuo Hajdučke vijesti, koje se emitiraju u 19.11 sati. Iz emisije izdvajamo osvrt trenera Mislava Karoglana na utakmicu protiv Slavena Belupa, kao i najavu gostovanja kod Rudeša. Podsjećamo da Karoglan nije bio na medijskoj konferenciji nakon utakmice nego ga je zamijenio njegov pomoćnik Dragan Blatnjak. Razlog nedolaska bila je iscrpljenost nakon preležane viroze.

Imali smo dobar ulazak u meč prvih deset minuta, ali u toj zadnjoj trećini su odluke bile loše, posebno ta finalna dodavanja. Ipak, dominirali smo u smislu posjeda lopte i gol je ipak visio u zraku. Dali smo ga u najboljem trenutku za nas i najlošijem za protivnika, te u drugom poluvremenu ipak igrali rasterećenije. Mislim da ćemo s vremenom, kako se budemo kompletirali, više toga vidjeti. Nisam zadovoljan s nekim stvarima, ali ostavit ćemo to za neki drugi put.


Hajduk je pobijedio bez Marka Livaje, po jedan gol su postigli Nikola Kalinić i Filip Čuić. Jesu li to slatke brige sada oko izbora napadača?

Jesu, ali ne gledam to kroz papir. Ne zanimaju me imena, postoji teren, neki su mi odgovorili kako treba i tako ću se u kontekstu sastava i određivati.


Dotakao se gostovanja kod Rudeša u subotu.

Imali smo neugodno iskustvo na Poljudu s njima. Iako uvijek kažem da je trener sve kriv i mora biti, ovo je tip utakmica gdje trebaju igrači u smislu motivacije biti na nivou i gledati Rudeš kao najtežu utakmicu. Svaka iduća utakmica je najbitnija i najteža, koliko god to stereotipno zvučalo, a jedini način je da uđeš na pravi način i pokažeš kvalitetu.

POSLJEDNJE DODANO: