NOVA ERA

Hajduk i NEXE potpisali značajnu sponzorsku suradnju

HNK Hajduk je za svoj 113. rođendan označio značajan korak potpisivanjem sponzorskog ugovora s tvrtkom NEXE d.d. Potpisivanje ugovora održano je u svečanom tonu, a u ime Kluba ugovor je potpisao predsjednik Uprave Lukša Jakobušić, dok je za NEXE Grupu potpisao član Uprave Josip Ergović. Na ceremoniji su prisustvovali članica Uprave HNK Hajduk Marinka Akrap i direktor sektora marketinga NEXE-a, Igor Bušljeta.

Nakon ceremonije, predsjednik Uprave Hajduka, g. Jakobušić, istaknuo je značaj ovog partnerstva, naglašavajući uspjeh koji tvrtka NEXE i g. Ergović postižu kao istaknuti gospodarstvenici u Republici Hrvatskoj. Posebno je istaknuo NEXE-ovu posvećenost hrvatskom sportu, s posebnim naglaskom na napredak rukometnog kluba koji djeluje pod okriljem NEXE Grupe. Dodao je kako je ova suradnja simbol dugogodišnjeg partnerstva te kako će zajednički rad dovesti do ostvarenja značajnih sportskih uspjeha.

S druge strane, g. Ergović iz NEXE Grupe naglasio je važnost ulaganja u sport i mlade te izrazio ponos što će NEXE biti sponzor mladih juniora Hajduka, koji su nedavno postali viceprvaci Europe. Istaknuo je dugogodišnju podršku NEXE-a sportu, s naglaskom na ulaganje u razvoj mladih sportaša.

Sponzorska suradnja između HNK Hajduk i NEXE d.d. ne samo da će pružiti financijsku podršku klubu, već će također potaknuti razmjenu resursa i iskustava između klubova, što će doprinijeti kvaliteti i razvoju mladih igrača. Ovaj događaj svjedoči o važnosti partnerstva u sportu te pokazuje kako sportski subjekti mogu zajednički doprinijeti sportskoj zajednici. Ova suradnja predstavlja pozitivan primjer sinergije između sportskih organizacija i gospodarskih subjekata te će sigurno imati pozitivan utjecaj na obje strane, dok će logo NEXE-a na dresovima juniorske momčadi dodatno promovirati NEXE brend na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

POSLJEDNJE DODANO: