PRVE REAKCIJE

Marko Žaja: “Ovo je ogroman rad, sinergija. Znaju se naši ideali i politike koje smo jasno komunicirali!”

Stigli su rezultati prvih izlaznih anketa, a prema njima Domovinski pokret trebao bi imati 13 mandata. Iz splitskog stožera obratio se predsjednik županijskog ogranka Marko Žaja, koji je zadovoljan prvim preliminarnim rezultatima:

Sa sigurnošću možemo tvrditi, ali i nadati se da ovi rezultati za Domovinski pokret još nisu gotovi. Siguran sam da ćemo još malo narasti, pogotovo u V. izbornoj jedinici. Ono što me neizmjerno čini ponosnim je da u IX. i X. izbornoj jedinici imamo 2+2 to jest ukupno 4 mandata iz Dalmacije. A za to su zaslužni naši članovi, županijske organizacije. Postigli smo jedan ogroman rad, sinergiju, zajedništvo i to su građani prepoznali. Hrvatsku čekaju puno bolje četiri godine – ponosno je rekao Žaja.

Upitan kome bi Domovinski pokret dao ruku HDZ ili SDP-u, Žaja je odgovorio:

Prerano je za govoriti kakve ćemo suradnje očekivati, ali morate znati da je Domovinski pokret konzervativna, suverenistička i domoljubna stranka, a samim time sve smo kazali. Znaju se naši ideali i politike kroz kampanju smo ih jasno komunicirali i ne treba se biti neki veliki politički stručnjak da bi se shvatilo. Nadam se da će to prepoznati i da ćemo brzo imati uspješnu vladu desnog centra – zaključio je Žaja.

POSLJEDNJE DODANO: