PONUDE IZ GRČKE

Marko Livaja na izlaznim vratima Hajduka?

Tijekom današnjeg dana pojavila se informacija da Marko Livaja (30) ima ponude iz Grčke zbog kojih bi mogao na ljeto napustiti Hajduk. Kako doznaje Index, ta informacija je točna, a prema saznanjima Indexa radi se o ponudama PAOK-a, trenutnog prvaka Grčke, i velikana Panathinaikosa.

Livaja već neko vrijeme nije u najboljoj formi, najviše su za to krive ozljede s kojima mjesecima ima problema, što većih, što manjih, a u posljednje se vrijeme našao i u nemilosti navijača splitskog kluba. Točnije, dijela njih jer ga drugi dio aktivno brani u javnosti.

Sve je na Livaji

Dio navijača Hajduka zamjerio je Livaji što je nakon promašenog kaznenog udarca i kiksa protiv Lokomotive u ožujku otišao u Grčku i tamo se slikao kako uživa u izlasku, a dio ga proziva nakon najnovije “afere”. Naime, Livaja je snimljen kako igra padel dok je zbog ozljede nedostupan za trenera Juru Ivankovića.

U jeku tih prozivki stigla je vijest o ponudama koje su predstavljene hrvatskom napadaču, a na njemu je sada hoće li ih prihvatiti i otići iz Splita ili ostaje u Splitu barem do zime. – piše Index.

POSLJEDNJE DODANO: