NAKLON DO PODA

Marjan na prijemu kod gradonačelnika Ivice Puljka nakon 23 medalje u 2023. godiniIza Taekwondo kluba Marjan je još jedna iznimno uspješna godina u kojoj se čak 17 različitih sportaša okitilo medaljama na svjetskim i europskim prvenstvima u četiri uzrasne kategorije: seniorima, mlađim seniorima, juniorima i kadetima. Ne postoji natjecanje s kojeg se članovi Marjana nisu vratili kući s odličjem oko vrata, a 23 nove medalje s dvije najveće smotre stigle su u vitrine kluba.Tom prigodom osvajače velikih medalja u 2023. godini primio je gradonačelnik Ivica Puljak sa suradnicima.

Od svega srca vam čestitam na svemu što ste u ovoj godini postigli. Sve što ste uradili je doista fascinantno i cijeli Split ima razloga doista biti ponosan na sve vas – poručio je sportašima Marjana gradonačelnik Puljak.


Na koncu godine, pored dvije ostvarene norme za Olimpijske igre u Parizu sljedeće godine, svakako vrijedi još jednom istaknuti nevjerojatan doseg na Svjetskom seniorskom prvenstvu gdje je pet članova kluba stiglo do medalje u ljetnom olimpijskom sportu, više nego kompletan hrvatski sport u ljetnim olimpijskim sportovima u 2023. godini.


Na prijemu su bili Lena Stojković, Matea Jelić, Lovre Brečić, Ivana i Bruna Duvančić, Paško Božić, Mila Mastelić, Magdalena Matić, Nika Karabatić, Josip Bilić Pavlinović, Leon Hrgota, Mia Tukić, Klara i Petra Uglešić i Maja Srhoj.

POSLJEDNJE DODANO: