NOVA ERA MNK TORCIDA

Marin Jukić preuzima trenersku palicu!

MNK Torcida ponosno objavljuje dolazak novog trenera, Marina Jukića, koji stiže nakon impresivne sezone s dubrovačkim Squareom, gdje je ekipu doveo do prvog mjesta u regularnom dijelu sezone i polufinala playoffa.

Jukić se može pohvaliti bogatom trenerskom karijerom, uključujući nekoliko uspješnih sezona na čelu slovačkog prvoligaša Prievidza Copy Leadersa. Njegovo iskustvo dodatno je obogaćeno radom kao pomoćnog trenera MNK Olmissuma, s kojim je 2019./2020. osvojio prvenstvo, a sljedeće sezone i trostruku krunu (prvenstvo, kup i superkup). Jukić je također uspješno vodio B momčad, juniore i kadete kluba iz Omiša.

Uz trenerski posao, Jukić je aktivan kao UEFA-in edukator u Centru za edukaciju trenera NS BIH, te je nositelj UEFA B licence i nogometne A licence.

Rođen u Vitezu, Jukić je s obitelji preselio u Dugi Rat 2006. godine, gdje i danas živi. Njegov dolazak u MNK Torcida označava svojevrstan povratak kući.

Posebno treba istaknuti i Petra Matendu, dosadašnjeg trenera MNK Torcida, koji preuzima novu ulogu u klubu kao potpredsjednik. Matenda je s ponosom prihvatio nove obaveze i zadatke koji su pred njim, te mu klub želi puno uspjeha u daljnjem radu.

Jukić je potpisao ugovor na tri godine i već je u kratkom vremenu pokazao svoje znanje o klubu i upravljačke vještine. Sa svojim “novim vitrom” donio je svježe ideje i planove za budućnost MNK Torcida.

“Na obali starih snova, neki novi vitar puše…” – MNK Torcida s ponosom dočekuje Marina Jukića.

POSLJEDNJE DODANO: