NEZABORAVNA NOĆ

[FOTO] Maturanti Elektrotehničke škole Split ispunili glamurom restoran Kampus

U restoranu Kampus održana je maturalna večer Elektrotehničke škole Split, koja je okupila 106 maturanata, 55 pratnji i 30 profesora. Svečanost je započela prolaskom maturanata crvenim tepihom u idiličnom ambijentu restorana, uz gromoglasan pljesak ponosnih roditelja i prijatelja koji su došli ispratiti mlade slavljenike na ovu važnu večer.

Restoran Kampus bio je savršeno uređen za ovu prigodu. Već pri samom ulasku u prostor restorana, bilo je jasno da maturante očekuje nezaboravna večer. Iznad plesnog podija postavljena je disco kugla i bogata rasvjeta, koja je u sekundi transformirala romantičan prostor u mjesto najbolje zabave u gradu. Za glazbu i zabavu bio je zadužen uvijek odličan Taxi bend, koji je svojim izvedbama dodatno podigao atmosferu.

Ponosni maturanti, profesori i njihovi gosti uživali su u svečanom programu, koji je uključivao i fotogaleriju snimljenu od strane Proelkom studija i Jakova Matića iz Studentskog centra u Splitu. Ova nezaboravna večer ostat će u lijepom sjećanju svima prisutnima, a kako su maturanti zabljesnuli, možete pogledati u priloženoj fotogaleriji.

POSLJEDNJE DODANO: