TREĆA UTAKMICA FINALA

Ludilo na Ribnjaku: Olmissum ide po drugu pobjedu protiv Futsal Dinama

Finale prvenstva Hrvatske u malom nogometu između Olmissuma i Futsal Dinama stiglo je do treće utakmice, koja se večeras od 20.15 sati igra u dvorani na Ribnjaku. Nakon što je branitelj naslova iz Zagreba poveo 1-0 u seriji nakon produžetaka, Omišani su uzvratili i napravili „break“ s 2:0 u drugom susretu. Sada imaju priliku u svojoj dvorani postati prvaci, jer će se i četvrta utakmica finala igrati u ponedjeljak u Omišu. Trenutno je, naravno, u fokusu samo ova utakmica.

Dinamo je i dalje favorit. Mi smo u Zagrebu napravili što smo priželjkivali. Bili smo hrabri, nismo posustajali i pokazali smo se kao tvrd orah.

Sve do 39. minute rezultat je bio 0:0 uz veće prilike Futsal Dinama, no na ulasku u pretposljednju minutu Jeremy Bukovec je doveo Olmissum u vodstvo, e da bi je potvrdio najbolji igrač Antonio Sekulić.

Naši navijači će napuniti dvoranu, a mi moramo biti mirni i staloženi – dodao je trener Olmissuma Frane Despotović.

S druge strane trener Zagrepčana Matija Đulvat vjeruje da njegovi igrači u Omišu mogu napraviti dobar posao.

Ovo su naše dvije najbolje momčadi ili su obje u najboljoj formi. Kod Olmissuma je šest reprezentativaca, kod nas jedan manje. U odnosu na lanjsko finale oni su nešto mijenjali u sastavu, dok smo mi uglavnom s istim snagama. Poznajemo se u dušu i teško je tu nešto novo smisliti.

POSLJEDNJE DODANO: